28 Aralık 2011 Çarşamba

Sultan Yatak Takımı



Boyama tekniği ile yapıldı ve dantelle kombine edildi.Özel bir tasarımdır ve bir tane üretilmiştir.Her genç kızın çeyizinde olmasını isteyeceği bir takım.

Ana Kucağı

Herhalde en güzel yerdir ana kucağı,insan kendini nasılda güvende hisseder,nasılda huzurlu,bu her canlı için geçerli gördüğünüz gibi muhteşem görünüyorlar.Bu gün biraz duygusalım nedense,hani insanın canı hiç birşey yapmak istemez ya öyle bir günümdeyim.Neyse tembellik yapma zamanı değil,silkelenip işe başlama zamanı.Herkese kocaman sevgiler.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

26 Aralık 2011 Pazartesi

Çilem Salon Takımı

Canım kardeşim,dantel tasarımlarına başlamamızın yegane sebebi,çalışkan,fazla dürüst,kardeş değil abla gibi küçük değil büyük gibi.Dantel istemiyorum dedi ama ona özel hazırlanan dantelleri görünce fikri değişti.Bu takım hazırlanan kişinin adını da almış oldu.Eviniz çok modern olabilir,yeterki hayal edin biz tasarlayalım, ne kadar kullanışlı olduğunu görünce şaşıracaksınız.

21 Aralık 2011 Çarşamba

aplike masa örtüsü

Kişiye özel tasarlanmış,mutfağın var olan ekbankıyla renk uyumu sağlanmış bir takım.Bu takımı yaparken yaptığım kişi başta beni oldukça yordu.
Nasıl olacağını hayal edemediği için çok tereddüt yaşadı ve banada yaşatmaya çalıştı.Çok muvaffak olamadı  tabii ki.Çünkü ben, önce hayal ediyorum sonra uyguluyorum. SONUÇ MU? Tabii ki ben kazanıyorum.




     

dantelamın dantelleri

Dantel Tasarımları

   SİMİN ZERAFETİ
Eviniz sizin için
değerlimidir? Yoksa nasıl olduğunun bir önemi yokmudur?Tabii ki bu herkese göre değişir,farklı anlamlar yükleriz evimizin her köşesine.Bazen mutlu oluruz,bezen de üzgün,bazen huzur buluruz,bazen de hırçın.Bir düşünün, evimizdeki rahatlığı nerede bulabiliriz diye,tabii ki bu da herkese göre değişir.Bir kadının evinde mutlu ve huzurlu olması çok önemlidir,çünkü; kendisi mutlu olursa,etrafındakileride mutlu eder.
              






Eminim sizde böyle bir örtünüz olsun istersiniz.Bizim hanımlarımız çok becerikli ve çok zevklidirler herşeyin en güzeli olsun isterler.Hepimizin emeği çok değerli,ben emekçi bir hanım olarak bütün emek veren arkadaşlarıma sonsuz saygı duyuyorum.Ne yapmaktan hoşlanıyorsanız o alanda kendinizi geliştirin unutmayın, üreten insan mutlu insandır. 

3 Aralık 2011 Cumartesi

göksun çocuk odası perdesi



Bu perde benım için çok özeldir,çünkü tasarladığım ilk modelim.Küçük oğlum için tasarladığım bu model çok ilgi gördü.Genellikle yaptığım bir modelden bir daha yapmamaya çalışıyorum ama bu model için geçerli olamadı maalesef.Bu arada Göksun,bu perdenin sahibinin adı.
       

2 Aralık 2011 Cuma

Hayalden Emeğe Emekten Gerçeğe

           Biz bu işe başlarken bugünü hiç hesap etmemiştik,yaptığımız tasarımları dünya ile paylaşma olanağına sahip olmak inanılmaz, ama gerçek.Şimdi bu gerçeği paylaşma zamanı.Tasarım yapmak,üretmek,tamamen size ait şeyleri herkesle paylaşmak.

           On yıldır bu işi yapmamıza rağmen,bir tv programı sayesinde hemen hemen Türkiye'nin yedi bölgesinden aranmak, hatta Kıbrıs'tan telefon almak inanılmaz bir duygu.

            Beklentileri karşılamak için atmamız gereken adımları atmaya başladık,oluşturduğumuz blokla,dergi hazırlıklarıyla,facebook sayfamızla ve tv programlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.